TJB utvecklar praktiska produkter för effektivt takarbete

Inte för inte definieras ett hem som att ha tak över huvudet. Det säger mycket om hur viktigt det är att förstå vilka utmaningar och krav som en duktig takläggare behöver hantera. I grunden för TJB:s affärsidé finns en gedigen erfarenhet från takbranschen. Vi förstår vad takarbete innebär och vilka behov och svårigheter som finns.

Produktutveckling

På TJB brinner vi för att göra takarbetet enklare och smartare! Många av våra produkter tillverkas i egen regi. Det innebär att produkterna är utvecklade efter marknadens behov. Vi lyssnar in vad de som är ute på taken behöver och letar efter nya lösningar. Målet är att bygga upp produkter där vi får med funktionen samtidigt. Fokus ligger på att förenkla utan att tumma på funktion eller säkerhet. Som ett resultat av vår produktutveckling finns idag några unika produkter: TAKFOT, NOCKREGEL, UNDERLAGSTÄCKNING och Lungan. (länkar på respektive produkt)

Vi importerar produkter vi tror på själva

Men vi uppfinner inte hjulet igen. En del produkter fungerar som de är och dem importerar vi direkt själva. Och ibland hittar vi nya lösningar som vi inte kan motstå.

En affärsidé som lyfte

Egen produktutveckling, produktion och import ger oss en flexibilitet vi vill ha. Det är viktigt för oss att bara sälja produkter som fungerar – och helst också förbättrar och underlättar takarbetet. Att vår filosofi fungerar bekräftas av våra typgodkända produkter och att vi får fler avtal med stora leverantörer. Men allra gladast blir vi när garvade hantverkare som plåtslagare, snickare och takläggare gillar våra grejer. Då har vi nått vårt mål.

Vänliga hälsningar Tomas Börjesson
 
 

Vi reserverar oss för eventuella fel i produktinformation eller i övrigt på hemsidan. Produktbilderna garanterar inte varans exakta utseende eller beskaffenhet. 
Vi förbehåller oss rätten att ändra produkter och produktinformation utan föregående avisering. Observera att örgåtergivningen på denna hemsida kan avvika från verklig kulör på produkterna.